Hur klipper man av en låt?
Ladda ner ringsignaler gratis.

Hjälp i att skapa nya ringsignaler och i att ladda ned dem till din telefon

Hur klippa en låt direkt på webbsidan?

1. Öppna sidan med den låt du vill ha, t ex http://ringogosv.org/tone/La_Tortura-8949/ och klicka på knappen "Ladda ner"


2. nästa sida kan du utan vidare ladda ner de första 30 sekunderna av din låt genom att klicka på knappen "Skapa ringsignal" eller klippa ut någon annan del därav som du vill ha.
För detta föremål trycker du på "Klicka för att välja en annan del i låten".Det visas gröna rullningslister. Genom att flytta dem med musen eller fingret (om du gör det via telefon eller surfplatta) väljer du den önskad bit i låten, som du vill skapa ringsignal av.
Efter att ha valt ett önskat fragment, klickar du på knappen "Skapa ringsignal".3. För att ladda ner den färdiga ringsignalen i mp3-format, trycker du på knappen "Ladda ner".
För att ladda ner ringsignalen i m4r-format som krävs för iPhone, klickar du istället på knappen "Ladda ner till iPhone".Också kan du lätt och bekvämt ladda ner ringsignaler till din Android med hjälp av QR-kod.
QR-koden kan avläsas genom att installera vilken som helst QR-scanner på din telefon, till exempel https://play.google.com/store/apps/details?id=me.scan.android.client

Hur klipper jag min egen låt?

1. Öppna sidan http://ringogosv.org/create/ och klicka på knappen "Ladda upp en låt".2. Välj en låt på din mobila enhet och klicka på "Öppna".
Låten måste ha mp3-format och inte vara större än 20 MB.

3. Efter det att du hämtat din låt, kan du genast ladda ner de första 30 sekunderna av låten genom att trycka på knappen "Ladda ner Ringsignal mp3" eller "Ladda ner Ringsignal m4r", när det gäller iPhone.
För att klippa ut en annan del av låten du gillar, klickar du på rutan "Klicka för att välja en annan del i låten", varefter gröna rullningslister dyker upp.
Genom att flytta dem med musen eller fingret (om du gör det via telefon eller surfplatta) väljer du en önskad bit i låten som du vill skapa ringsignalen av.
När den önskade delen har valts, klickar du på knappen "Ladda ner ringsignal mp3" eller "Ladda ner Ringsignal m4r" för iPhone.

Hur hämtar jag ringsignaler till iPhone?

För att ladda ner en ringsignal till Iphone, behöver du programmet iTunes. Om du inte har det installerat, så gå till Apples webbsida, där du kan ladda ner denna mjukvara.
1. Öppna iTunes

2. Längst upp i menyn "Fil" väljer du "Lägg till fil i biblioteket"

3. Du kan också dra ringsignalen till iTunes med musen.

4. I fönstret som dyker upp väljer du den ringsignal du har skapat.

5. Den tillagda filen skall visas i avsnittet "Ljud" (eller "Ringsignaler")

6. Anslut din iPhone till datorn.

7. Välj fliken "Ljud" och utför synkronisering.

Hur byter jag ringsignal i min iPhone?

1. Öppna "Inställningar"

2. Välj "Ljud"

3. Välj "Ringsignal"

4. Välj din nya ringsignal

Rekommenderar att lyssna